luni, 29 iulie 2013

In the town where I was born,/ Lived a man who sailed to sea, /And he told us of his life,/ In the land of submarines

Si pentru ca izbucnirea de azi-noapte nu m-a racorit suficient (sunt mai temperamentala cateodata) incep din nou, de dimineata. Una scurta! O inventiva, bre! Sau o invectiva? Inveninata. Nu...o imprecatie! Indreptatita! Indreptata, cum altfel??, tot catre "cucuveaua de la Cotroceni". Din pacate expresia nu-mi apartine, dar ii multumesc Leliei Munteanu pentru minunatul articol intitulat "Traiasca Presedintele! (Istoria ca farsa)", din care citez pentru a ne amuza impreuna ( adica eu -Sunt un club de bacterii si alte microorganisme, un stadion intreg in delir):

"Zbârnâie în mintea mea nişte răspunsuri şi procedez prin eliminare. Captain Băse? N-are el timp de farafastâcuri! Conduce submarinul România şi se opinteşte să-l scoată din imersiune, la vedeală, de câte ori  trebuie să-l arate oaspeţilor străini. În ultimele câteva zile, a fost chiar foarte ocupat - a dat două ordine patriotice contradictorii femeilor: 1) să facă copii şi 2) să devină preşedinte. De ce să se apuce mai întâi?"

 http://www.gandul.info/puterea-gandului/traiasca-presedintele-istoria-ca-farsa-11008984
 
Lasand gluma la o parte, nu imi explic cum a ajuns cucoana asta senior editor la o publicatie cu pretentii de seriozitate, precum Gandul. Pai ce gand mai e si asta? Tipa nici macar nu mai tine minte cine este autorul urmatorului citat: „Istoria se repetă. Prima oară ca tragedie, a doua oară ca farsă” Karl Marx, draguto! Si ce bine a spus-o... Mai pune si tu mana (sau burta, poate slabesti) pe o carte inainte sa te prefaci ca scrii articole!

Ma duc sa o pun de un bebe. Pe submarin.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu