vineri, 19 iulie 2013

"Too many dirty dishes in the sink for just us two"

Supriza! Lucrare de control! Vreau sa vad daca articolul meu de alaltaieri (e trecut de 12 noaptea, adica s-a facut maine) te-a ajutat sa intelegi mai bine impactul unor evenimente din viitor (da, acum chiar am scos iar globul de cristal) asupra starii tale de bine sau de rau. Mai mult decat atat, ma astept sa fii capabil sa formulezi predictii referitoare la actiunile cele mai probabile pe care le vei intreprinde in situatiile de mai jos. Si acum aseaza-te intr-o pozitie confortabila, inchide ochii si, cu al treilea ochi (da, cel din mijlocul fruntii), citeste urmatoarele situatii:

  1. Tocmai ai aflat ca sotia ta te-a inselat. Ca sa nu existe nici un dubiu (te si aud: „adica ce-a facut? Cu gandul sau cu fapta? Emotional sau sexual? O singura data?”), iata ce s-a intamplat: s-a culcat acum doua luni cu un coleg de serviciu in pauza de masa (a invitat-o la el sa ii arate colectia de CD-uri). Si i-a placut. A doua zi au servit din nou masa impreuna, felul 1 si felul 2. A treia zi s-au multumit cu o gustare frugala pentru ca ai sunat-o tu sa ii spui ca te indrepti spre casa. Au recuperat insa ziua urmatoare: „crab”, picioruse de „broasca”, iar la desert (à la française) branza de „capra” cu „lingurita”.  In cele din urma ai aflat si tu- isi faceau siesta cand ai avut tupeul sa vii acasa, de aceasta data fara sa mai anunti. Te scutesc de alte detalii jenante, ideea e ca sotia ta ti-a zis ca regreta si ca nu va mai face asa ceva niciodata (ce frumoasa predictie, nu?).

  1. Sotia ta (alta, adica suntem in alt scenariu, nu ca ai avea harem!!!) iti este fidela, te iubeste enorm, exista o compatibilitate extraordinara intre voi pe toate planurile. In fine, aproape pe toate planurile. Este cam dezordonata. Nu „cam”. Foarte! Si tu ai inteles ca nu se va schimba, desi in primele trei luni de relatie nu ai fi banuit o secunda ce avea sa te astepte. Imagineaza-ti ca te trezesti dimineata (ea a plecat deja la serviciu), te duci la baie si gasesti halatul ei pe cosul de rufe, hartia igienica pe jos, pasta de dinti ….unde naiba a pus-o? ptii! iar s-a plimbat prin casa in timp ce se spala, uite-o pe televizor- constati tu, dupa cinci minute de cautari frenetice (ai si sunat-o dar nu raspunde, cu siguranta si-a lasat iar telefonul aiurea prin alte birouri). In bucatarie alte mici surprize prin care a vrut sa iti sugereze ca ziua buna se cunoaste de dimineata: cana cu cafea bauta doar pe jumatate, sticla de lapte pe masa (frigiderul e langa masa), ibricul plin de zat pe aragaz…si alte mizilicuri. Dar in hol, oroarea ororilor! A uitat iar becul aprins, fir-ar sa fie, si doar i-ai spus de o mie de ori ca te deranjeaza ingrozitor chestia asta. Ca te-ai impiedicat de papucii ei deja e un amanunt nesemnificativ, la fel ca si maldarul de foi de pe birou. Iar diseara va veni acasa ca o floricica si te va intreba, contrariata, unde i-ai pus pijamalele lasate de ea pe canapea. Daca faci pe imbufnatul si nu ii spui te ia in brate, iti zice ca nu are nevoie de pijamale, dupa care petreceti o seara si o noapte minunate impreuna. (Maine gasesti iar becul aprins, moment in care decizi ca a venit momentul…sa cumperi unul economic macar!).

Acum vreau sa raspunzi la urmatoarea intrebare: In care dintre cele doua situatii casnicia ta are sanse mai mari sa se termine cu un divort? Sau, daca preferi asa, de care sotie crezi ca vei divorta? Argumenteaza! (doar esti la tribunal, in plin proces de partaj). Reformuland, ce anticipezi ca te va rani mai tare: becul din hol ramas aprins sau imaginea sotiei tale in pat cu altcineva? 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu